Loopbaanoriëntatie en -begeleiding.

 

Weet je niet wat je wilt, wat je kunt, of waar jij je energie uit haalt? Heb je geen plezier in hetgeen je nu doet? Ben je opzoek naar werk, maar weet je niet precies wat?

Bij Atlas helpen we je graag bij het ontdekken van je vaardigheden en het verkennen van de arbeidsmarkt. Ook ondersteunen we jou bij het solliciteren naar een baan en bij de onderhandeling van de voorwaarden én natuurlijk je salaris.

Werk dat bij je past

Ons aanbod is heel divers. Je kunt op het kantoor of land werken, in een fabriek, een werkplaats, een loods en op nog vele andere locaties. Daarbij werk je vaak in een team, maar zelfstandig werken is ook mogelijk.  Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt, die afspraken nakomt en klaar is voor een (nieuwe) uitdaging! Veel bedrijven zijn opzoek naar gemotiveerde mensen zoals jij.

Benieuwd welk werk bij jou past?

Atlas is altijd bereikbaar voor iedereen. Bel of mail ons om een afspraak te plannen. Wij kennen de bedrijven, het werk en de mensen. Neem hier contact met ons op, zodat wij samen met jou, de perfecte baan kunnen vinden. 

Het verhaal van Bas:

Vroeger toonde ik weinig inzet wanneer ik aan het werk was. Achteraf besef ik me dat dat kwam omdat ik helemaal geen plezier had in wat ik deed. Uiteindelijk heb contact gezocht met Atlas en ze hebben toen diezelfde week nog een baan voor me gevonden bij een houtzagerij.

De eerste werkdag daar beviel me niet goed, en ik heb dat toen ook bij Atlas doorgegeven. Ik was erg blij met het antwoord dat ik kreeg van Atlas: “Nu weten we in ieder geval dat dit niet bij je past!’’ Bij het tweede bedrijf heb ik 2 weken gewerkt, maar ook dat klikte totaal niet.

Op dit moment werk ik al bijna 6 maanden binnen een metaalbedrijf waar ik het gigantisch naar mijn zin heb. Ik ga iedere dag met plezier naar het werk en vind het tegenwoordig zelfs leuk om met vrienden en familie over mijn werk te praten. Ik ben heel erg blij dat Atlas mij goed heeft geholpen bij niet zomaar werk, maar werk wat bij mij past en waar ik goed in ben!

Heb je een vraag? Stel hem direct! Je kunt ons altijd bellen of mailen.
© 2024