Nieuws

Het verhaal van Ferry

Via via had Ferry gehoord dat je via Atlas snel aan nieuwe baan wordt geholpen. Vorige week had hij gesolliciteerd en we hadden direct al een geschikte werkplek voor hem gevonden. Nu werkt hij bij Vlonder Plaatwerk in Boekel waar ze erg tevreden over hem zijn. “Ik ben erg blij dat ik voor een topwerkgever als Vlonder Plaatwerk mag werken. Het werk is erg leuk werk en ik zit hier goed op mijn plek”, geeft Ferry aan. Wij wensen Ferry veel succes met... Lees meer »

Gratis Kerstbomen

Om een steentje bij te dragen aan de sfeervolle kerstdagen hebben wij onze toppers een kerstboom naar keuze bezorgd! Om een steentje bij te dragen aan de sfeervolle kerstdagen hebben wij onze toppers een kerstboom naar keuze bezorgd! Om een steentje bij te dragen aan de sfeervolle kerstdagen hebben wij onze toppers een kerstboom naar keuze bezorgd! Om een steentje bij te dragen aan de sfeervolle kerstdagen hebben wij onze toppers een kerstboom naar... Lees meer »

Marketing en Communicatiemedewerker

Welkom bij Atlas Uitzendbureau Stan Donkers. Na een leuke inwerk en sollicitatieperiode gaat Stan de Marketing en Communicatieafdeling versterken. Om een beter beeld te krijgen stelt hij zich graag aan je voor: “Mijn naam is Stan Donkers, ik ben 22 jaar en ik woon in Boekel. Vanaf 30 augustus ga ik starten met de opleiding Communicatie aan de Fontys in Eindhoven. Na twee jaar lang gewerkt te hebben als junior accountmanager, heb ik toch besloten om... Lees meer »

Het verhaal van Bartosz

Leerling Timmerman waterbouw Enkele maanden geleden is een van onze toppers gestart bij Protekta als leerling timmerman waterbouw! Het verhaal van Bartosz, Op de vroege maandagochtend pakt Bartosz samen met zijn collega’s een kop koffie om vervolgens samen met zijn maat naar een projectlocatie ergens in Nederland te vertrekken. Hij werkt aan waterbouwwerken zoals een brug of steiger. Daar vervangt hij het rotte hout voor de eigen epoxy: Protek Aqua®.... Lees meer »

1 Mei | Dag van de Arbeid

Dag van de Arbeid 1 mei, de dag van de arbeid. Niet alleen op deze dag, maar elke dag staan de werknemers bij Atlas Uitzendbureau centraal. Goede werkomstandigheden, een vertrouwd gevoel en een goed inkomen. Dat is wat telt bij Atlas. We willen graag onze hardwerkende medewerkers bedanken voor hun inzet, en onze klanten voor het vertrouwen. Lijkt het jou ook leuk om voor Atlas te werken? Neem hier contact met ons op, zodat wij samen met jou kunnen... Lees meer »

ZOMERBAAN

De zomer staat weer bijna voor de deur. Je bent op zoek naar een goed betaalde zomerbaan, maar je weet totaal nog niet wat je wilt gaan doen. Bij Atlas Uitzendbureau denken we graag met jou mee. Van assistent bezorger tot aan stratenmaker, en van magazijnmedewerker tot aan werkvoorbereider. Bij Atlas Uitzenbureau kan dit allemaal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacatures hier. Weet je nog niet zo goed welke baan er bij je past? Wij denken... Lees meer »

Heb je een vraag? Stel hem direct! Je kunt ons altijd bellen of mailen.
© 2024