Nieuws

Tussenjaar

Tussenjaar? Ben je klaar met school en neem je een tussenjaar? Ben je van plan om even flink te gaan sparen? Dan is Atlas Uitzendbureau de juiste keuze voor jou! Bij Atlas hebben we veel verschillende vacatures. Met ons vertrouwde netwerk ondersteunen we jou graag bij het vinden van de juiste baan tijdens jou tussenjaar. Goede arbeidswaarden zijn erg van belang. Daarom regelen wij vervoer, werkkleding, een goed salaris en belonen wij onze werknemers... Lees meer »

Marketing en Communicatiemedewerker

Welkom bij Atlas Uitzendbureau Stan Donkers. Na een leuke inwerk en sollicitatieperiode gaat Stan de Marketing en Communicatieafdeling versterken. Om een beter beeld te krijgen stelt hij zich graag aan je voor: “Mijn naam is Stan Donkers, ik ben 22 jaar en ik woon in Boekel. Vanaf 30 augustus ga ik starten met de opleiding Communicatie aan de Fontys in Eindhoven. Na twee jaar lang gewerkt te hebben als junior accountmanager, heb ik toch besloten om... Lees meer »

Bedrijfsfitness

Tevreden werknemers maken het verschil. Voor Atlas Uitzendbureau en onze klanten. Daarom steken wij veel energie in uitdagend werk en goede werkomstandigheden. Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers lekker in hun vel zitten. Daarom kun je als werknemer van Atlas Uitzendbureau voortaan gratis sporten bij lokale sportscholen. Als teken van waardering betalen wij vanaf nu, het sportabonnement voor al onze harde werkers! Dus geef jezelf een boost... Lees meer »

1 Mei | Dag van de Arbeid

Dag van de Arbeid 1 mei, de dag van de arbeid. Niet alleen op deze dag, maar elke dag staan de werknemers bij Atlas Uitzendbureau centraal. Goede werkomstandigheden, een vertrouwd gevoel en een goed inkomen. Dat is wat telt bij Atlas. We willen graag onze hardwerkende medewerkers bedanken voor hun inzet, en onze klanten voor het vertrouwen. Lijkt het jou ook leuk om voor Atlas te werken? Neem hier contact met ons op, zodat wij samen met jou kunnen... Lees meer »

ZOMERBAAN

De zomer staat weer bijna voor de deur. Je bent op zoek naar een goed betaalde zomerbaan, maar je weet totaal nog niet wat je wilt gaan doen. Bij Atlas Uitzendbureau denken we graag met jou mee. Van assistent bezorger tot aan stratenmaker, en van magazijnmedewerker tot aan werkvoorbereider. Bij Atlas Uitzenbureau kan dit allemaal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacatures hier. Weet je nog niet zo goed welke baan er bij je past? Wij denken... Lees meer »

Heb je een vraag? Stel hem direct! Je kunt ons altijd bellen of mailen.
© 2021