Nieuws

Vacature Recruiter

Kom jij ons team versterken? Ben jij gedreven, sociaal en een fijne gesprekspartner op verschillende niveaus? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Om de bedrijven in onze regio goed van dienst te kunnen zijn, zijn wij op zoek naar iemand die ons gaat helpen bij het werven van nieuwe mensen. Je krijgt van ons alle vrijheid om een goede match te vinden tussen de kandidaat en werkgever. Ben je enthousiast? Neem dan hier contact met ons op! Dit vragen... Lees meer »

Wij kennen de bedrijven

Wat voor werkgever past bij jou? Bij Atlas kennen wij de bedrijven in de regio door en door. Laat ons je meer vertellen over de werkgevers en wat ze wel of niet te bieden hebben. Jij geeft jouw wensen aan en wij geven een passend advies. Ook kunnen we jou ondersteunen bij het onderhandelen van de arbeidsvoorwaarden. Maak een afspraak en kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor! Lees meer »

Gratis vrachtwagenrijbewijs

Heb jij altijd al je vrachtwagenrijbewijs willen halen? Bij Atlas Uitzendbureau zijn we een samenwerking aangegaan met Het Vertrouwen Opleidingen uit Erp waarbij we onze werknemers binnen een korte tijd kunnen opleiden tot vrachtwagenchauffeur! Belangrijk voor jou? Atlas Uitzendbureau Betaalt! Juist, bij Atlas Uitzendbureau zijn wij bereid om de gehele opleiding tot vrachtwagenchauffeur te betalen. Ben jij geïnteresseerd en ben je bereid om jezelf... Lees meer »

Het verhaal van Robert & Fernando

Afgelopen maand zijn Robert en Fernando begonnen bij Kusters Goumans, waar ze het enorm naar hun zin hebben. Beiden helpen ze mee met de productie van precisieonderdelen voor uitdagende machines en apparaten, zoals vliegtuigen en achtbanen! Zo heeft Fernando zijn zinnen gezet op de gieterij en loopt Robert nog mee op verschillende afdelingen om te kijken wat hij het leukste vindt. “Ik vind het fijn om voor een bedrijf als Kusters Goumans te werken”,... Lees meer »

Tussenjaar

Tussenjaar? Ben je klaar met school en neem je een tussenjaar? Ben je van plan om even flink te gaan sparen? Dan is Atlas Uitzendbureau de juiste keuze voor jou! Bij Atlas hebben we veel verschillende vacatures. Met ons vertrouwde netwerk ondersteunen we jou graag bij het vinden van de juiste baan tijdens jou tussenjaar. Goede arbeidswaarden zijn erg van belang. Daarom regelen wij vervoer, werkkleding, een goed salaris en belonen wij onze werknemers... Lees meer »

Bedrijfsfitness

Tevreden werknemers maken het verschil. Voor Atlas Uitzendbureau en onze klanten. Daarom steken wij veel energie in uitdagend werk en goede werkomstandigheden. Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers lekker in hun vel zitten. Daarom kun je als werknemer van Atlas Uitzendbureau voortaan gratis sporten bij lokale sportscholen. Als teken van waardering betalen wij vanaf nu, het sportabonnement voor al onze harde werkers! Dus geef jezelf een boost... Lees meer »

Knallend het nieuwe jaar in met een (nieuwe) baan!

Knallend het nieuwe jaar in met een (nieuwe) baan? Met ons vertrouwd netwerk en vacatures in bijna alle ‘takken van sport’ vind jij de job die het beste bij jou past. Goede werkomstandigheden, een vertrouwd gevoel en een goed inkomen. Dat is wat telt bij Atlas. We luisteren graag naar onze werknemers en er wordt snel geschakeld wanneer iemand het op een werkplek niet naar zijn zin heeft. Goede arbeidsvoorwaarden zijn daarnaast van groot belang. Zo... Lees meer »

Het verhaal van Thijs

Afgelopen jaar heeft Thijs besloten om een tussenjaar te nemen en hij was op zoek naar een baan waarbij hij flink kon sparen. Net als een aantal van onze andere hardwerkende toppers, heeft Thijs via Atlas een mooie baan weten te scoren bij Goossens, waar ze ontzettend tevreden over hem zijn. Als bijrijder kom je veel in contact met klanten en je komt op veel verschillende plekken door heel Nederland en Belgie. “Geen één dag is hetzelfde en dat vind... Lees meer »

Het verhaal van John

John is hartstikke blij dat hij via Atlas Uitzendbureau een geschikte baan heeft gevonden. Hij wilde graag gebruik maken van zijn C-rijbewijs, maar vond het lastig om iets te vinden. We hadden John uitgenodigd voor een gesprek en gingen aan de slag met zijn wensen. Inmiddels bestuurd John een veegmachine bij Panhuijzen Groen waar ze ontzettend tevreden over hem zijn. “Ik ben blij dat ik voor zo’n topwerkgever als Panhuijzen mag werken”, geeft John... Lees meer »

Het verhaal van Bram

Toen Bram bij ons kwam solliciteren wist hij niet precies welke tak van sport hij het leukst zou vinden. Wij hebben ervoor gezorgd dat Bram bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken heeft mogen nemen, waardoor hij erachter is gekomen wat hij wel- en niet leuk vindt om te doen. Nu werkt Bram als buitendienst monteur bij Outdoor Island, waar hij het erg naar zijn zin heeft. “Het maken van exclusieve veranda’s en klimtoestellen bij klanten... Lees meer »

Heb je een vraag? Stel hem direct! Je kunt ons altijd bellen of mailen.
© 2024